Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/c/1/eutopia2017.dk/httpd.www/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227 SAMEKSISTENS.DK: INTERVIEW MED BRIGITTE CHRISTENSEN OG NIKOLA DIKLIC – Eutopia 2017

SAMEKSISTENS.DK: INTERVIEW MED BRIGITTE CHRISTENSEN OG NIKOLA DIKLIC

Dansk-Serbisk par: Viljen til at Kæmpe for Kærligheden er Vigtigere end Kulturforskelle


Nikola og Brigitte er kulturelle nomader både i kærligheds- og arbejdslivet. Deres erfaring med at pendle mellem kulturer gør dem i stand til at fokusere på det væsentlige.
De to har dannet par i 20 år og kender til kærlighedens udfordringer – endda kombineret med det puslespil, det er at få to internationale kunstneriske karrierer og to forskellige kulturelle baggrunde til at gå i spænd. De er begge kunstnere og arbejder med musik og teater over hele Europa.

Brigitte Christensen Søndag Magazine