Presse

Artikler – Pressebilleder – Logoer

Artikler

Hvem står bag EUTOPIA?

Pressebilleder

Billederne kan frit benyttes til kreditering af projektet EUTOPIA efter henvendelse til eutopia@aarhus.dk

Højreklik på billederne og “Gem som”.

WORKSHOP: I DANMARK ER JEG FØDT?

I foråret 2017 afholdte EUTOPIA og 365TEKSTER en skriveworkshop på EUTOPIA Stage. På dagen blev der produceret mange fine og forskelligartede tekster, som til slut skulle læses op på scenen. Fotos: Tomas Dalgaard.

LIDENSKAB: 100 LIKES OG EN SAMTALE OM DIGITAL LIDENSKAB

LIDENSKAB var tredje og sidste del af trilogien TRO, HÅB OG LIDENSKAB på EUTOPIA Stage. Aftenen begyndte med danseforestillingen 100 LIKES af Black Box Dance Company, og derefter tog filminstruktør Jakob Gottschau over i en samtale med publikum om de sociale medier og deres magt. Fotos: Per Ryolf.

FOREDRAG MED ABDEL AZIZ MAHMOUD

I november havde EUTOPIA besøg af stjerne-journalist, forfatter og TV-vært Abdel Aziz Mahmoud. Aftenen handlede blandt andet om integration, hvordan man bliver “rigtig” dansker, opførsel på de sociale medier og Abdels familie.

HÅB: HVAD LAVER DE HER? OG EN SAMTALE OM HÅB

HÅB var anden del af efterårets trilogi TRO, HÅB og LIDENSKAB på EUTOPIA Stage. Aftenen begyndte med C:NTACTs forestilling HVAD LAVER DE HER?, og derefter var der en samtale mellem Christian Have og Carsten Jensen med udgangspunkt i forestillingens temaer. Fotos: Per Ryolf.

TRO: ABRAHAMS BØRN OG EN SAMTALE OM TRO

TRO var det første ud af tre arrangementer i efterårets trilogi TRO, HÅB OG LIDENSKAB på EUTOPIA Stage. Aftenen begyndte med forestillingen ABRAHAMS BØRN, som blev efterfulgt af en samtale om tro. Fotos: Per Ryolf.

BORGERSPIL: MØRKHED

Iscenesættelse og koncept: Brigitte Christensen. Scenografisk konsulent: Catia Hauberg. Musikalsk konsulent: Nikola Diklic. Lysdesign: Frederik Eberhardt. Instruktørassistent: Cille Melgaard. Fotografisk reportage: Laura Salvinelli. Organisation: Pia Katballe. Dokumentar: Gellerup Radio og TV

ÅBNINGEN AF EUTOPIA STAGE

Logoer

Logoerne kan frit benyttes til omtale af projektet

“EUTOPIA er en drøm om at skabe et

smukt sted – for alle”

Brigitte Christensen – Kunstnerisk leder