I DANMARK ER JEG FØDT?

11. marts 2017 kl. 12:00-16:00
på EUTOPIA Stage

Dramatisk skriveworkshop i samarbejde med ATLAS OVER AARHUS

Kom og vær med når ATLAS OVER AARHUS og EUTOPIA 2017 slår dørene op til en – bogstavelig talt – dramatisk workshop.

Under overskriften ”I Danmark er jeg født?” vil vi denne dag, i både ord og handling, udfordre de vante forestillinger om det at være dansk og dansker.

Workshoppen vil være en kombination af skriveøvelser, der præsenteres af forfatter og underviser Louise Juhl Dalsgaard, med efterfølgende oplæsning fra scenen, under kyndig vejledning af instruktør, skuespiller og kunstnerisk leder Brigitte Christensen. Brigitte vil hjælpe med at få jeres tekster ”ud over scenekanten,” og give gode råd til, hvordan I kan gøre jeres tekster levende for et publikum. Så uanset om du drømmer om at optræde eller brænder for at skrive, er der noget at hente for dig på denne unikke workshop, der kombinerer både skrift- tale- og kropssprog.

Alle kan være med, og det er gratis at deltage. Hvis du har lyst til at være med, skal du skrive en mail til eutopia@aarhus.dk eller louise@365tekster.dk. I mailen bedes du skrive en kort præsentation af dig selv. Der er et begrænset antal pladser til workshoppen, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du er interesseret.

Louise Juhl Dalsgaard er forfatter, underviser i kreativ skrivning og er redaktør på projektet ATLAS OVER AARHUS. Louise har udgivet så forskellige ting som en kortfilm, verdens første badgedigtsamling samt flere tekstsamlinger, og til august udkommer hendes første roman: ”Det dér og dét der”.

Brigitte Christensen er teater- og filmskuespiller, instruktør og kunstnerisk leder af EUTOPIA. Hun har i en årrække boet i Rom, og arbejdet i det meste af Europa.

Vil du læse om vores andre projekter?

“EUTOPIA er en drøm om at skabe et

smukt sted – for alle”

Brigitte Christensen – Kunstnerisk leder