Community Play: LYDEN AF OS

10.-22. november 2018
på HamletScenen

LYDEN AF OS

11 unge deler hudløst ærligt deres egne historier.

LYDEN AF OS er en vandring i forunderlige eksistentielle landskaber: Hvem er jeg? Hvad skal jeg? Og hvor skal jeg hen? En gruppe unge står på scenen. Kraftfulde og skrøbelige. De ser direkte på publikum, udfordrende, bedende, krævende: “Lyt til os”. Livskraften og den utæmmede energi brager som en storm.

LYDEN AF OS giver stemme til de unge, deres syn på de voksne, på verden, på livet. De taler uden censur fra deres inderste, om deres skjulte følelser og om den verden, der er deres i morgen.

Forestillingen er en række iscenesatte tableauer, ensomme øer i et oprørt hav, hvor poesi, drømme og virkelighed forstærkes gennem kraftfulde kropslige og visuelle udtryk, alt på en koreograferet og musikalsk måde. En hvirvelstrøm af tanker og erindringer blandet med refleksioner over en uvis fremtid med skræmmende krav til et voksenliv.

Iscenesættelse og koncept: Brigitte Christensen
Scenografi og kostumer: Catia Hauberg
Komponist: Nikola Diklic
Shakespeare konsulent: Nila Parly
Lysdesign: Henrik Bank
Instruktørassistent: Stine Ebbesen
Producent: HamletScenen

På Scenen
Ronja Clemens Tillebeck, Rebecca Møller Calberg, Merle H. E. Lorenzen, Lotus Katrine Thorius, Fenja R. Seebach Jensen, Sarah Juul Madsen, Vitus Clemens Tillebeck, Iben Steensen, Thea Nyborg Thomsen, Vilas Solgerd-Cornelsen, Sofus Bowall Sevel

Andre Community Plays

“EUTOPIA er en drøm om at skabe et

smukt sted – for alle”

Brigitte Christensen – Kunstnerisk leder