DEN NYDANSKE KVINDEKAMP

12. marts 2018 kl. 20:00 på EUTOPIA Stage

Natasha Al-Hariri, Khaterah Parwani, Geeti Amiri & Halime Oquz

EUTOPIA 2017 og forlaget Lindhardt & Ringhof præsenterer i samarbejde med Geeti Amiri, Natasha Al-Hariri, Khaterah Parwani og Halime Oguz arrangementet Den Nydanske Kvindekamp.

Arrangementet vil sætte fokus på kvinder mellem to verdner – kvinder der er danske, men som også har en minoritetsbaggrund, der ikke står i modsætning til den danske identitet, men som er den del af den. Dansk plus noget andet.

Den Nydanske Kvindekamp er et opråb, det er en fælles kamp uanset kulturel baggrund og politisk ståsted. Den Nydanske Kvindekamp er en universel kamp, der handler om enhver kvindes frihed til, at leve sit liv, akkurat som hun vil.

Abdel Aziz Mahmoud vil moderere aftenens arrangement. Abdel har tidligere gæstet EUTOPIA Stage med sit foredrag om sin anmelderroste bog ‘Hvor taler du flot dansk’.

”Ligesom vi står på skuldrene af fortidens modige kvinder, som har kæmpet bravt for kvindekampen, vil vi, for fremtidens skyld, slå et fælles slag for den nydanske kvindekamp. For den nydanske kvindekamp er ikke kun Natasha, Halime, Khaterah eller Geeti. Den nydanske kvindekamp er os alle sammen.” – Geeti Amiri, Khaterah Parwani, Natasha Al-Hariri & Halime Oguz

Læs hvad pressen skrev om forestillingen

“EUTOPIA er en drøm om at skabe et

smukt sted – for alle”

Brigitte Christensen – Kunstnerisk leder