LIDENSKAB

24. januar 2017 kl. 19:00
på EUTOPIA Stage

Forestillingen 100 Likes og en samtale om digital lidenskab

Den 24. januar kl. 19:00 byder EUTOPIA Stage inden for til sidste del af trilogien TRO, HÅB OG LIDENSKAB. Aftenen begynder med danseforestillingen 100 LIKES af Black Box Dance Company under ledelse af Marie Brolin-Tani. Derefter tager den prisbelønnede dokumentarist, Jakob Gottschau, over i en samtale med publikum om de sociale medier og deres magt.

Om forestillingen

Hvis man ikke findes på Facebook, Instagram… Findes man så ikke?

Det er spørgsmålet som forestillingen 100 LIKES tager udgangspunkt i. Den prisbelønnede koreograf Mari Carrasco skaber med fartfyldt energi, humor og ironi en koreografisk verden, hvor unge mennesker står i centrum.

Koncept og idé er skabt i samarbejde med Marie Brolin-Tani, der er kunstnerisk leder af Black Box Dance Company, og som senere på året skal forvandle Susanne Biers “Elsker dig for evigt” til en danseforestilling som et af Aarhus Kulturhovedstad 2017’s absolutte highlights.

Samtale med Jakob Gottschau

Jakob Gottschau har i de sidste 20 år produceret en række prisbelønnede dokumentarfilm og serier, der har været vist i mere end 50 forskellige lande. Blandt andre “På sporet af den hellige krig”, “Cyberwar” – en serie om sociale medier i repressive lande og DR-serien om “Indvandringens Historie”.

Hans seneste produktion er “Facebookistan”, der handler om Facebooks til tider absurde censur-politik og firmaets bestræbelser på at indsamle information om os alle sammen for at omsætte det til milliarder af reklamekroner.

Vil du læse hvad pressen skrev om Lidenskab?

“EUTOPIA er en drøm om at skabe et

smukt sted – for alle”

Brigitte Christensen – Kunstnerisk leder