HÅB

20. oktober 2016 kl. 19:00
på EUTOPIA Stage

Forestillingen HVAD LAVER DE HER?

Den 20. oktober 2016 kl. 19:00 byder EUTOPIA Stage inden for til en aften i håbets tegn. Arrangementet skydes i gang med forestillingen HVAD LAVER DE HER? af C:NTACT. Derefter følger en dialog om håb mellem den prisbelønnede forfatter Carsten Jensen, og kreativ direktør og debattør Christian Have.

OM FORESTILLINGEN

HVAD LAVER DE HER? er C:NTACTs nyeste turnéforestilling, der præsenterer en række stærke personlige historier fra nytilkomne unge flygtninge fra Syrien, Eritrea, Afghanistan og Etiopien.

Hvem er de mennesker, vi har set i overfyldte gummibåde på vej over Middelhavet og som menneskekaravaner på vej op ad Europas motorveje? Hvorfor er de flygtet? Hvad har de tænkt sig? Og hvad laver de her?

Oplev blandt andet Ammar, topscoreren i Hundested Boldklub, fortælle om, hvordan krigen i Syrien tvang ham på flugt. Eller hør hvorfor Esayas fra Eritrea forlod sin gravide kone, rejste 27 dage igennem Sahara og satte sig i en overfyldt speedbåd over Middelhavet for til sidst at ende på en sprogskole i Gentofte

Manuskript og instruktion

Kasper Sejersen, Mia Lipschitz, Babak Vakili, Runi Lewerissa og de medvirkende.

ÅBENHJERTIG DIALOG MED CARSTEN JENSEN

Efter forestillingen vil der være en intim samtale mellem kreativ direktør og debattør Christian Have og den prisbelønnede forfatter Carsten Jensen. Samtalen vil tage fat i de problemstillinger, dilemmaer og spørgsmål, som forestillingen har affødt: om at forlade krig og vold, om at være fremmed og komme til et nyt land og om alt det, der fødes i vore tanker.

Carsten Jensen har vundet adskillige bogpriser og modtog i 2007 P2’s romanpris for bogen ”Vi, de druknede”. I 2010 modtog han Olof Palme-prisen, fordi han “i ord og handling har kæmpet for de svage og sårbare i sit eget land og rundt omkring i verden”.

Vil du læse hvad pressen skrev om Håb?

“EUTOPIA er en drøm om at skabe et

smukt sted – for alle”

Brigitte Christensen – Kunstnerisk leder